Hozzávalók: 30 dkg cseresznye vagy meggy, egy kevés só, 1 dkg cukor, fahéj, szegfűszeg, 1 ek tejszín, 1 ek Graham-liszt (vagy normál liszt).

2 dl vizet felforralunk sóval, cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel. Beleöntjük a kimagozott gyümölcsöt és megfőzzük. Tejszínes habarással sűrítve felforraljuk. Hidegen és melegen is nagyon finom.

Ha nincs tejszín, akkor helyettesítheted tejföllel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr843340644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása