2011.10.28. 17:50
Mártás cseresznyéből, meggyből
Hozzávalók: 30 dkg cseresznye vagy meggy, egy kevés só, 1 dkg cukor, fahéj, szegfűszeg, 1 ek tejszín, 1 ek Graham-liszt (vagy normál liszt).
2 dl vizet felforralunk sóval, cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel. Beleöntjük a kimagozott gyümölcsöt és megfőzzük. Tejszínes habarással sűrítve felforraljuk. Hidegen és melegen is nagyon finom.
Ha nincs tejszín, akkor helyettesítheted tejföllel is.
Szólj hozzá!
Címkék: ízesítők
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.