2011.10.29. 15:59
Zöldséggel feltuningolt fasírt
A hagyományos fasírtot kicsit feldobtam morzsolt kukoricát, enyhén főtt sárgarépát, és nyers cukkinit kevertem a masszájába. Őzgerinc sütőben megsütve, hidegen is tálalható. Ajánlott köret: főtt rizs, párolt zöldségek (lila hagyma, cukkini, sárgarépa, brokkoli, kukorica, zöldbab). A főzéshez olíva olajat használok.
Szólj hozzá!
Címkék: főfogások
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.