Főzzük meg a rizst az alaprecept szerint. Mialatt közepes lángon duzzadnak a rizsszemek, készítsük elő a zöldségeket. Pucoljunk meg egy vörös- és egy gerezd fokhagymát. A vöröshagymát vágjuk kockákra, a fokhagymát nyomjuk át présen. Tisztítsunk meg 1 piros húsú paprikát, mossuk meg, és vágjuk apró kockákra. Szűrőben csepegtessük le egy 10 dkg-os kukorica és egy 10 dkg-os vesebab-konzervet. A hagymákat egy serpenyőben dinszteljük üvegesre 2 evőkanál olajban. Adjunk hozzá a fokhagymát valamint a kockára vágott paprikát és az egészet pároljuk kb. 5 percig. Ezután tegyük bele a kukoricát és a babot. Az egészet forrósítsuk fel, sózzuk, borsozzuk, végük keverjük a megfőtt rizshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr153343168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása