Hozzávalók: 1-1 doboz konzerv fehér és vörösbab, 20 dkg apró csemegeuborka, 1 csokor metélőhagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, 1-2 evőkanál borecet, 1-1 kiskanál mustár és cukor.

Elkészítése: A kétféle babot leszűrjük, és a feldarabolt csemegeuborkával összevegyítjük. A borecetet a mustárral kikeverjük, sóval, őrölt borssal, cukorral ízesítjük. A finomra aprított metélőhagymával és az összezúzott fokhagymával együtt a babhoz adjuk, az egészet lazán összekeverjük, és lefedve, hűvös helyen néhány órán át pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr513434801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása