Hozzávalók 4 személyre: 3 dl "sörétes" tarhonya, 2 x 3 dl víz,  sárgarépa, zöldborsó - ízlés szerint, kevés olaj, só.

Elkészítése: A sárgarépát nagyon apró kockákra vágjuk. A tarhonyát kevés olajon a kívánt színre megpirítjuk, majd felöltjük a 2-szeres mennyiségű vízzel, beletesszük a zöldségeket és sót, majd kis lángon készre főzzük. Szaftos ételekhez kitűnő köret.

Rakhatunk még bele morzsolt, főtt kukoricát is, az is jól illik bele.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr683485546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása