2011.10.28. 07:06
Csipős kecsap házilag
Hozzávalók: 1,5 kg pirospaprika, 1 kg paradicsom, 1/2 kg hagyma, 8-10 db erős paprika, 1 ek mustár, só, bors, 2-3 db babérlevél.
A hozzávalókat húsdarálón ledarálom, utána 2-3 babérlevéllel felfőzöm. Tartósítás esetén szalicilt használok.
Szólj hozzá!
Címkék: ízesítők
A bejegyzés trackback címe:
https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr633340572
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.