A hozzávalókat közvetlenül tálalás előtt keverjük össze:

50 dkg darált marha hátszín vagy bélszín, 1 tojás sárgája, só, bors,10 dkg vaj, őrölt paprika, 1 kanál mustár, 2 fej aprított vöröshagyma, 2 gerezd aprított fokhagyma, 1 kanál kecsap, "Piros arany" ízesítő. Az összetevő fűszereket ízlés szerint adagoljuk.

Pirított kenyérre kenve tálaljuk, ha lehet azonnal együk meg, ne tároljuk napokig. Nyers hús és nyers tojás is van benne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr943340873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása