2 személyre: 40 dkg sampinyon gomba, vaj, só, bors, fél csomag petrezselyem zöldje, 1/2 pohár tejföl, 20 dkg reszelt sajt, 1 gerezd fokhagyma.

A gombákat megtisztítjuk, szárait leszedjük, a belsejéből kivájt részt apró darabokra vágjuk. Egy gerezd fokhagymát finomra vágva vajban világossárgára pirítunk, hozzáadjuk a gombavagdalékot, megsózzuk és az apróra vágott petrezselyem zöldet keverjük hozzá. A gombák belsejét kissé megsózzuk, megtöltjük a töltelékkel és olajjal kikent tűzálló tálba rakjuk. Meghintjük reszelt sajttal és egy kevés tejföllel, majd forró sütőben megsütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr683340639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása