2011.10.28. 17:47
Töltött gomba
2 személyre: 40 dkg sampinyon gomba, vaj, só, bors, fél csomag petrezselyem zöldje, 1/2 pohár tejföl, 20 dkg reszelt sajt, 1 gerezd fokhagyma.
A gombákat megtisztítjuk, szárait leszedjük, a belsejéből kivájt részt apró darabokra vágjuk. Egy gerezd fokhagymát finomra vágva vajban világossárgára pirítunk, hozzáadjuk a gombavagdalékot, megsózzuk és az apróra vágott petrezselyem zöldet keverjük hozzá. A gombák belsejét kissé megsózzuk, megtöltjük a töltelékkel és olajjal kikent tűzálló tálba rakjuk. Meghintjük reszelt sajttal és egy kevés tejföllel, majd forró sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: vegetáriánus
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.