A sütőtök sütve nagyon egészséges, sok vitamint tartalmaz, és nem utolsósorban kevés benne a kalória:) Fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják! Mi nagyon szeretjük ilyenkor ősszel, ebéd után desszertnek vagy délutáni nassolásra.

Elkészítése: A sütőtököt nem kell meghámozni, először kettévágom, a magjait eltávolítom, és cikkekre vágom, alufóliával kibélelt tepsibe teszem - mert levet ereszt, és ne égjen oda. Forró sütőben puhára sütöm (fedő nélkül), hidegen is jó.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr993338123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása