Hozzávalók 4 személyre: 1 db csirkemell, 1 ek KNORR Delikát Szárnyasokhoz és Sültekhez fűszerkeverék, 2 banán, 2 alma, 2 ek. pisztácia vagy durvára tört dió, 1 narancs leve, 20 dkg rizs, 2 db KNORR Rizsfőző kocka (petrezselyem, kurkuma, lestyán és más illatos fűszerek vannak benne), 5 dkg margarin, 2 szál citromfű.

Elkészítése: Felhevített olajon megfuttatjuk a vékony csíkokra vágott csirkemellet, megszórjuk a KNORR Delikát fűszerkeverékkel, majd hozzáadjuk a feldarabolt gyümölcsöket, a pisztáciát és narancslével ízesítve készre pároljuk. Közben felhevített margarinon megfuttatjuk a rizst, és a KNORR Rizsfőző kockával a szokott módon a készre pároljuk Amikor megpuhult, a fellazított rizst és a fűszeres csirkehúst óvatosan összeforgatjuk. Tálaláskor citromfűvel díszítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr83434714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása