Hozzávalók 4 személyre: 3 dkg kókuszreszelék, 1 kis doboz (425 ml) hámozott, felezett őszibarack konzerv, 3 dl joghurt, 2 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 dl habtejszín, 1 csomag habfixáló, a díszítéshez tetszés szerint citromfű.

Elkészítés: Serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül 1 dkg kókuszreszeléket megpirítunk, majd kiszedjük a serpenyőből és hagyjuk kihűlni. Az őszibarackot szűrőre szedve lecsöpögtetjük, kisebb darabokra vágjuk, majd összeturmixoljuk joghurttal, hozzáadjuk a cukrot meg a maradék kókuszreszeléket. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a habfixálót, majd óvatosan a joghurtos őszibarackpüréhez vegyítjük. A krémet 4 desszertes pohárba töltjük, megszórjuk a pirított kókuszreszelékkel, és citromfűvel díszítjük. 20 perc alatt elkészül ez a finom, és mutatós desszert.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr503434562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása