2012.12.24. 09:34
Vegyes savanyúság tartósítás
Az alábbi összetevőket felszeletelve összekeverjük: 2 kg fehér (édes) káposzta, 1 kg zöld paprika, 1 kg zöld paradicsom, 1 kg uborka, ½ kg vöröshagyma.
Alaplé: 45 dkg cukor, 3 dl ecet, borkénpor egy kiskanállal, 12 dkg só, 1 kávéskanál szalicil, ezt hidegen ráöntjük.
1 napig állni hagyjuk, többször átkeverjük, és üvegekbe rakjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: savanyúság
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.