Az alábbi összetevőket felszeletelve összekeverjük: 2 kg fehér (édes) káposzta, 1 kg zöld paprika, 1 kg zöld paradicsom, 1 kg uborka, ½ kg vöröshagyma.

 

Alaplé: 45 dkg cukor, 3 dl ecet, borkénpor egy kiskanállal, 12 dkg só, 1 kávéskanál szalicil, ezt hidegen ráöntjük.

 

1 napig állni hagyjuk, többször átkeverjük, és üvegekbe rakjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr614884479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása