Gastro_Zsuzsi 2011.10.28. 10:59

Sajttekercs

Hidegtálakra kiváló: 1/2 kg EIDAMI sajtot fél óráig főzünk dupla falú nylonzacskóban, lábasban. Ezután gyúródeszkán vékonyra kinyújtjuk, és az alábbi töltelékkel megtöltjük, majd felgöngyöljük. Minimum fél napig hűtőben érni hagyjuk. Tálaláskor karikákra vágjuk. Töltelék lehet más is, ízlés szerint ami van otthon a hűtőben bátran felhasználhatjuk. Elég macerás, de megéri: gusztusos látvány és finom lesz.

Töltelékek lehetnek:

1. gépsonka, francia saláta

2. vagdalthúskonzerv, főtt tojás, tejföl, petrezselyem

3. darált gépsonka

4. löncshús, párolt gomba, főtt tojás, tejföl,  reszelt sajt, petrezselyem.

Töltelékbe só, bors ízlés szerint.

Vegetáriánusok hús nélkül, zöldségekkel, tojással, sajttal töltsék meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr123339817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása