2013.01.06. 11:11
Málna eltevés
Hozzávalók: 1 kg málna, 1 kk szalicil, 1 kg cukor, víz
Elkészítése: 1 kg málnára fél liter vizet öntünk, majd beleteszünk 1 kávéskanálnyi szalicilt és 1 napig állni hagyjuk. Másnap leszűrjük, és 1 l málnához 1 kg cukrot teszünk és összekeverjük. Üvegekbe öntjük és jól lekötözzük.
Szólj hozzá!
Címkék: nassolnivalók ízesítők
A bejegyzés trackback címe:
https://gastrozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr14884499
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.